Termeni și condiții

1. Condiții generale

Prin utilizarea acestui website, sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Accesul şi utilizarea site-ului hotelprahova.ro sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor aplicabile. Vizitând şi utilizând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de mai jos.

2. Website-ul HotelPrahova.ro

Site-ul HotelPrahova.ro este proprietatea firmei SC Valdor SRL, cu sediul Str. ing. Carol S. Caracioni-Crăciun nr.15, Slănic Prahova, România, înregistrată la Registrul Comerţului cu J29/888/1992 C.I.F RO1333674, numit pe parcursul acestor termeni şi Valdor.ro. Termenii şi condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. HotelPrahova.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. HotelPrahova.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai uşor, structurat şi rapid informaţiile necesare. HotelPrahova.ro a fost creeat pentru a oferi o imagine completă asupra Hotelului Prahova Plaza.

4. Drepturile proprietăţii intelectuale

Conţinutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informaţional. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică SC Valdor SRL. Sunteţi de acord să nu folosiţi, copiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial. SC Valdor SRL îşi rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.

5. Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoştinţa şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această pagină. Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a HotelPrahova.ro. Ele pot fi modificate de SC Valdor SRL în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă, marcată prin Data ultimei modificări.

6. Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?
Plata on-line pentru rezervare se face prin intermediul serviciului de plăţi on-line oferit de ePayment. Riscurile asociate unei plăţi on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terţe părţi şi să fie abuziv folosite. SC Valdor SRL şi ePayment garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiţi Politica de confidenţialitate ePayment şi Politica de confidenţialitate SC Valdor SRL pentru mai multe informaţii despre subiect.
  • Datele dumneavoastră în cazul plătilor prin card bancar - număr de card, data expirării etc. - să intre în posesia unor terţe părti şi să fie abuziv folosite. În cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de către ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzacţiei se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă ştiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacţiile de la ATM. Citiţi Verified by Visa şi SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Data ultimei modificări: 15.04.2013

Adresa
Str. C-tin Dobrogeanu Gherea nr. 11
100035, Ploiești, România

+40.244.526.850
+40.244.526.309
© 2017 Hotel Prahova Plaza - Ploiești. All right reserved.
Rezervați online