Istoric

Prahova Plaza Hotel reprezintă pentru istoria hotelieră din Ploiești mai mult de un capitol deoarece acesta a fost construit în anul 1973 urmând să treacă de-a lungul anilor prin diferite etape de modernizare. Încă de la data inaugurării, Hotel Prahova, așa cum s-a numit inițial, se diferenția de celelalte hoteluri din zonă prin rafinamentul spațiilor de cazare și prin ospitalitatea cu care își primea oaspeții. Hotelul dispune de locații la cele mai înalte standarde atât pentru cazare, pentru organizarea evenimentelor de orice tip (nunți, botezuri, petreceri private, conferințe etc.).

Următoarea etapă de modernizare s-a petrecut în anul 2007, an în care Hotel Prahova și-a schimbat denumirea în Prahova Plaza Hotel, nume ce îl poartă și în ziua de astăzi. Această modernizare a avut ca efect îmbunătățirea atât a serviciilor oferite, cât și a ambientului hotelului.

Prahova Plaza Hotel se pregătește în această perioadă de o nouă etapă de modernizare care se va materializa în adoptarea francizei DoubleTree by Hilton. În această etapă de modernizare s-a contruit o aripa nouă a hotelului ce dispune de 107 camere distribuite pe 13 etaje. La subsolul acestui nou corp va fi amplasată una dintre cele mai moderne zone de SPA din România. Clienții hotelului vor putea să beneficieze și de servicii fitness și de cele mai noi inovații în materie de relaxare.

Adresa
Str. C-tin Dobrogeanu Gherea nr. 11
100035, Ploiești, România

+40.244.526.850
+40.244.526.309
© 2017 Hotel Prahova Plaza - Ploiești. All right reserved.
Rezervați online