Despre Hotel Prahova Plaza

Hotel Prahova Plaza Ploiești - tradiție, calitate, servicii de 5*

Cu o locaţie deosebită, situat în centrul istoric al oraşului Ploieşti, lângă Primăria Municipiului Ploiești și la 500 de metri de stadionul de fotbal "Ilie Oană" (stadionul FC Petrolul Ploiești), Hotel Prahova Plaza vă stă la dispoziţie cu servicii la standarde internaţionale de calitate. Hotelul reprezintă una din cele mai mari investiții de acest gen din zonă, conceput pentru client în cele mai mici detalii.

Pentru că în activitatea și viața noastră de zi cu zi avem nevoie de atmosfera oficială a unei întâlniri de afaceri sau a unei conferințe, fie cadrul armonios și intim al unei cine romantice sau doar puțină liniște și decență, Hotel Prahova Plaza este locul special în care toate aceste caracteristici se reunesc cu succes.


Istoric

Prahova Plaza Hotel reprezintă pentru istoria hotelieră din Ploiești mai mult de un capitol deoarece acesta a fost construit în anul 1973 urmând să treacă de-a lungul anilor prin diferite etape de modernizare. Încă de la data inaugurării, Hotel Prahova, asa cum s-a numit inițial...


Cariere

Considerăm că succesul pe termen lung poate fi obținut doar construind o echipă care dezvoltă pasiune și profesionalism în fiecare acțiune pe care o realizează, de aceea Prahova Plaza Hotel reprezintă o oportunitate de afirmare pentru fiecare angajat.


Testimoniale

Întotdeauna căutăm să ridicăm calitatea și diversitatea serviciilor oferite de Hotel Prahova Plaza, să ne implicăm activ pentru ca sejururile oaspeților noștri să fie lipsite de neplăceri și discomfort. Opiniile clienților noștri au o importanță deosebită pentru echipa noastră....


Politica de confidențialitate

La Hotel Prahova Plaza acordăm o mare atenție securității și confidențialității datelor clienților noștri, implementând cele mai moderne tehnologii de securizare și criptare a datelor informațiilor despre clienții noștri și instrumentele de plată electronice utilizate de aceștia.


Modalități de plată

Sejurul dumneavoastră la Hotel Prahova Plaza poate fi achitat la recepție utilizând cardurile de credit sau debit Visa, Visa Electron, MasterCard sau American Express. Pentru rezervările efectuate pe site există posibilitatea achitării on-line cu cardul de credit, după efectuarea rezervării.


Termeni și condiții

Vă invităm să descoperiți termenii și condițiile de utilizare a website-ului Hotel Prahova Plaza, precum și modul în care ne preocupăm de stocarea și securizarea datelor dumneavoastră personale.


Condiții rezervare

Pentru un sejur perfect, lipsit de orice grijă, în cadrul hotelului nostru, vă invităm să citiți condițiile noastre generale de rezervare a sejururilor în cadrul hotelului nostru.

Adresa
Str. C-tin Dobrogeanu Gherea nr. 11
100035, Ploiești, România

+40.244.526.850
+40.244.526.309
© 2017 Hotel Prahova Plaza - Ploiești. All right reserved.
Rezervați online