Camerele noastre


Prahova Plaza are o capacitate de cazare de 154 camere distribuite pe 12 etaje: 12 camere King Executive, 22 camere King Deluxe, 74 camere King, 4 Junior Suites, 6 camere duble cu pat twin şi 36 camere duble cu pat matrimonial.

Alegeți una din cele 6 tipuri de camere disponibile la Hotel Prahova Plaza: camera Standard, camera Deluxe, Junior Suite, camera King, camera King Deluxe sau camera King Executive. Indiferent de camera aleasă, toți clienții beneficiază de aceleași servicii la standarde de 5*.

Conceptul camerelor a pornit de la ideea de confort şi funcţionalitate. Liniile pure, bunul gust, culorile calde creează oaspeţilor o atmosferă primitoare şi caldă.

Interiorul se caracterizează prin decorul rafinat, pereţii cu finisaje interioare deosebite (stucco veneţian), fotoliile şi canapelele primitoare din lemn, tapiseria din brocart sau ţesături fine, aplicele de alamă care răspândesc o lumină discretă şi intimă, culorile perfect armonizate şi băile complet echipate, cu atenţie înspre cel mai mic detaliu.

În toate camerele clienții noștri beneficiază de acces la internet de mare viteză prin cablu (LAN), dar și de acces la internet wireless, atât în camere, cât și în întreg hotelul.

Adresa
Str. C-tin Dobrogeanu Gherea nr. 11
100035, Ploiești, România

+40.244.526.850
+40.244.526.309
© 2017 Hotel Prahova Plaza - Ploiești. All right reserved.
Rezervați online