Petrecere de 8 Martie la Hotel Prahova Plaza

La Hotel Prahova Plaza v-a pregătit o super petrecere de 8 Martie în cinstea tuturor doamnelor și domnișoarelor! Ne vom distra și vom dansa toată noaptea, pe ritmurile celor mai vibrante melodii din repertoriul internațional, vom savura cele mai gustoase preparate din bucătăria internațională, preparate cu mare dragoste de către maeștrii noștri bucătari, cel mai dulce desert, vom asista la un incendiar show de strip-tease masculin și ne vom bucura împreună de premiile speciale de la Tombola de 8 Martie!

Oferta 8 MartiePrețul unul meniu este de 130 lei/persoană.

Pentru mai multe detalii și rezervări: 0751.51.13.51, 0244.526.850 sau pe http://www.hotelprahova.ro/oferte/8-martie/.

Vă așteptăm să ne distrăm împreună la cea mai mare petrecere de 8 Martie din Ploiești!

În categoria Evenimente, Oferte | Etichete , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Petrecere Valentine’s Day la Hotel Prahova Plaza din Ploiești

Nu aveți planuri de Valentine’s Day? Vă invităm la Hotel Prahova Plaza din Ploiești să vă sărbătoriți dragostea alături de persoana dragă din viața dumneavoastră.

Maeștrii noștri bucătari au pregătit pentru dumneavoastră un meniu special, cu preparate deosebite și un desert megadelicios! Muzica romantică, atmosfera intimă, cupele de șampanie și decorul special vor transforma seara de Valentine’s Day într-o seară specială, doar la Hotel Prahova Plaza. Tariful este de 120 lei/persoană.

Valentine's Day 2017 la Hotel Prahova Plaza din Ploiești

Valentine’s Day 2017 la Hotel Prahova Plaza din Ploiești

Doriți să petreceți noaptea de Valentine’s Day la Hotel Prahova Plaza? V-am pregătit un meniu special cu cină romantică pentru 2 persoane și cazare o noapte în cameră dublă cu aranjament romantic, șampanie, lumânări, flori, prăjituri și mic-dejun la numai 120 euro/pachet.

Pentru mai multe detalii și rezervări online: http://www.hotelprahova.ro/oferte/valentines-day/. Pentru rezervări telefonice: 0244.526.850.

Vă așteptăm!

În categoria Oferte | Etichete , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Revelion 2016 la Hotel Prahova Plaza Ploiești

Te așteptăm și anul acesta la o super petrecere de Revelion 2016, organizată la Hotel Prahova Plaza din Ploiești!

Anul acesta organizăm 2 Petreceri de Revelion 2016: Revelion 2016 Gold, la prețul de 250 lei/persoană, petrecere organizată în Restaurant Il Piccolo Giardino și Revelion Platinum la prețul de 350 lei/persoană, petrecere organizată în Grand Blue Room.

Revelion 2016 Platinum

Revelion 2016 Platinum

Rezervați-vă din timp un loc la una din cele 2 petreceri de Revelion 2016 de la Hotel Prahova Plaza și beneficiați de prețul special Early Booking: reducere 10% pentru toate pachetele de Revelion rezervate și achitate integral până la data de 01 Decembrie 2015!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră de Revelion 2016 și rezervări online vă invităm să accesați pagina http://www.hotelprahova.ro/oferte/revelion-2016/.

Vă așteptăm!

În categoria Oferte | Etichete , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Oferta 8 Martie 2015 Hotel Prahova Plaza

Stimate doamne și domnișoare,

De 8 Martie Hotel Prahova v-a pregătit o super petrecere în cinstea dumneavoastră! Ne vom distra și vom dansa toată noaptea, vom savura cele mai gustoase preparate din bucătăria internațională, preparate cu mare dragoste de către maeștrii noștri bucătari, cel mai dulce desert și vom petrece clipe de neuitat!

Prețul meniului este de 100 lei/persoană, iar rezervările se pot face la numerele de telefon 0751.51.13.51 sau 0244.52.68.50, pe e-mail la rezervari@hotelprahova.ro sau completând formularul din rezervare din pagina specială a promoției de pe site (http://www.hotelprahova.ro/Petrecere-8-Martie-2015-Ploiesti.htm).

Vă așteptăm!

În categoria Oferte | Etichete , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Cină romantică de Valentine’s Day la Hotel Prahova Plaza

Vă invităm la o superbă cină romantică în seara de Valentine’s Day la Hotel Prahova Plaza, unde v-am pregătit o atmosferă elegantă, intimă, un meniu special de Valentine’s Day cu preparate delicioase pregătite cu pasiune și dragoste de maeștrii noștri bucătari special pentru Ziua Îndrăgostiților, desert delicios preparat special pentru îndrăgostiți, șampanie din partea casei.

oferta_doar_cinaFundalul sonor va fi asigurat de formația localului, care a pregătit special pentru îndrăgostiți un repertoriu din care nu vor lipsi cele mai frumoase melodii de dragoste din ultimii 50 de ani.

Prețul meniului este de 195 lei pentru 2 persoane (97.5 lei/persoană). Sticla de șampanie este din partea casei.

Dacă doriți și cazare în cameră matrimonială, cu decor special pentru Valentine’s Day și mic dejun și cina festivă incluse, prețul este de 100 euro/pachet pentru 2 persoane.

Pentru mai multe informații și rezervări vă invităm să accesați pagina http://www.hotelprahova.ro/Valentines-day-2015.htm.

În categoria Oferte | Etichete , , , , , , , | Lasă un comentariu

Pachetul Special de Valentine’s Day

De Valentine’s Day sărbătoriți-vă dragostea la Hotel Prahova Plaza, alături de persoana dragă din viața dumneavoastră! Alegeți Pachetul Special de Valentine’s Day și dumneavoastră împreună cu persoana iubită veți petrece o seară de neuitat într-o atmosferă romantică, pe ritmurile muzicii live. Pachetul include cină romantică pentru 2 persoane cu antreu, fel principal, desert, șampanie și muzică live, decor romantic în cameră la primire cu flori, lumânări, prăjituri și șampanie, cazare cu mic dejun pentru o noapte.

Maeștrii noștri bucătari sunt pregătiți să vă uimească din nou cu preparate speciale, gătite cu multe dragoste pentru această sărbătoare a iubirii. Vor găti special pentru dumneavoastră preparate unice, tematice, ce vor crea un mix perfect între gusturi, culori și forme.

V-am pregătit și un playlist perfect pentru a vă sărbători dragostea, cu cele mai frumoase melodii de dragoste din repertoriul românesc și internațional, cântate live de către formația hotelului.

Pachetul este disponibil la prețul de 100 de euro pentru 2 persoane!

Informații și rezervări la tel. 0244.526.850, pe e-mail rezervari@hotelprahova.ro sau online pe http://www.hotelprahova.ro/Valentines-day-2015.htm.

În categoria Oferte | Etichete , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Meniul Premium – Meniu nuntă 2015 la Hotel Prahova

La Hotel Prahova Plaza organizăm cele mai reușite nunți din Ploiești, într-un decor elegant, luxuriant, unde atenția la cele mai mici detalii, meniurile deosebite, profesionalismul și dedicația echipei noastre sunt secretele unui eveniment perfect de la început și până la sfârșit!

Pentru o nuntă ca în povești în 2015 am pregătit pentru dumneavoastră 4 meniuri deosebite cu prețuri speciale. Vă invităm să consultați întreaga noastră ofertă pentru nunțile anului 2015 din Ploiești:

 • meniul Classic – 145 lei/persoană
 • meniul Premium – 170 lei/persoană
 • meniul Elegance – 190 lei/persoană
 • meniul Luxury – 210 lei/persoană.

Meniul Premium, conceput în cel mai mic detaliu pentru o nuntă perfectă, reprezintă un mix delicios de gust și culoare între bucătăria internațională și cea tradițională românească. Meniul include un starter delicios ce conține frigăruie de mozzarella Bocconcini cu roșii cherry și sos Pesto, rulou de șuncă cu salată de crudități, somon fumé cu capere și hrean, continuă cu filé de șalău înăbușit la cuptor cu arome și sos de lămâie verde și cu tradiționalele sărmăluțe în foi de varză și foi de viță, mămăliguță, ardei iute, smântână și bacon rumenit, iar felul de bază este compus din mixt grill „Boema” cu cotlet de porc, frigăruie de pui, cârnați de casă, asortat cu cartofi cu rozmarin la cuptor și salată de castraveți murați cu gheață și mărar.

Vă invităm să descoperiți mai jos întreg meniul de nunți 2015 Premium de la Hotel Prahova Plaza din Ploiești:

Varianta 1

Gustare rece
– Frigăruie de mozzarella Bocconcini cu roșii cherry și sos Pesto
– Rulou de șuncă cu salată de crudități
– Somon fumé cu capere și hrean
– Doboș fantezie
– Jambon de curcan
– Cașcaval afumat
– Castravete
– Măsline
– Ruladă de pui cu legume și bacon
– Salam de Sibiu
– Petale de ardei gras multicolor

Pește
– Filé de șalău înăbușit la cuptor cu arome și sos de lămâie verde
– Legume soté

Tradițional
Sarmale în foi de varză și foi de viță, mămăliguță, ardei iute, smântână și bacon rumenit

Fel de bază
– Mixt grill „Boema”: cotlet de porc, frigăruie de pui, cârnați de casă
– Cartofi cu rozmarin la cuptor
– Salată de castraveți murați cu gheață și mărar/Salată de varză albă

Varianta 2

Gustare rece
– Roșie cu pastă de brânză
– Rulou de șuncă cu salată
de țelină și nuci
– Melon jambon
– Cașcaval afumat
– Tartă de icre
– Pastramă de vită
– Castravete
– Măsline
– Mușchi filé
– Ruladă de pui cu ardei multicolor
– Salam de Sibiu
– Ardei gras cu vinete

Pește
– Duet de filé de somon și filé de șalău la cuptor cu sos de hrean
– Legume grill cu ierburi de Provence

Tradițional
– Sarmale în foi de varză, mămăliguță, ardei iute, smântână și bacon rumenit

Fel de bază
– Mixt grill „Classic”: cotlet de porc, piept de pui, cârnați de casă
– Cartofi la cuptor cu bacon
– Salată de varză albă/Salată de castraveți murați cu gheață și mărar

Meniul mai include:
– Chifle
– Cafea

Vă invităm să descoperiți toate meniurile de nuntă oferite de Hotel Prahova Plaza.

În categoria Oferte | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Meniul Classic – Meniu nuntă 2015 la Hotel Prahova

Hotel Prahova Plaza din Ploiești vă așteaptă anul acesta să vă organizați nunta dumneavoastră de vis în una dintre cele 3 săli special amenajate pentru evenimente unice din cadrul hotelului.

Am pregătit pentru dumneavoastră 4 meniuri speciale pentru cea mai superbă nuntă organizată în cel mai elegant local de nunți din Ploiești:

 • meniul Classic – 145 lei/persoană
 • meniul Premium – 170 lei/persoană
 • meniul Elegance – 190 lei/persoană
 • meniul Luxury – 210 lei/persoană.

Facilități și cadouri oferite mirilor:

 • închirierea salonului gratuit
 • șampanie la sosirea invitaților gratuit
 • un apartament gratuit în noaptea nunții pentru viitorii tineri căsătoriți, amenajat special pentru aceștia cu șampanie, prăjituri, flori, fructe, lumânări
 • cadou aniversar la sărbătorirea primului an de la căsătorie
 • 4 camere duble gratuit pentru invitați
 • 25% reducere la rezervarea altor camere pentru invitați
 • consultanță gratuită pentru decorarea localului, aranjarea meselor
 • personalizarea meniului, la cerere, și degustarea acestuia, gratuit, de către viitorii tineri căsătoriți
 • parcare amenajată gratuită pentru invitați
 • valet parking
 • 12% reducere pentru nunțile organizate în zilele de duminică!

Conceput în întregime pentru cele mai rafinate gusturi, cu preparate speciale gătite cu mare atenție și dragoste de maeștrii noștri bucătari, meniul Classic este alegerea ideală pentru o nuntă clasică, botez, petrecere de firmă sau majorat.

Vă invităm să descoperiți savuroasele preparate conținute în cele 2 variante ale meniului Classic:

Varianta 1

Gustare rece
– Roșie cu pastă de brânză și mărar
– Rulou de șuncă cu salată de crudități
– Ruladă de pui cu legume și cuburi de bacon
– Avelină de salată de icre pe blat de lămâie
– Telemea
– Trandafir din salam de Sibiu
– Șuncă de curcan afumată
– Evantai din mușchi filé afumat
– Mixt de măsline
– Castravete
– Ardei gras cu salată de vinete

Tradițional
– Sarmale în foi de varză, mămăliguță, ardei iute, smântână și bacon rumenit

Fel de bază
– Mixt grill „Classic”: ceafă de porc, piept de pui, cârnați de casă
– Cartofi cu rozmarin la cuptor
– Salată de varză albă/Salată de castraveți murați cu gheață și mărar

Meniul mai include:
– chifle
– cafea

Varianta 2

Gustare rece
– Roșie cu vinete
– Ruladă de pui cu ardei multicolor
– Avelină de salată de icre pe blat de lămâie
– Ou umplut cu pate și fulgi de migdale
– Cașcaval
– Salam Chorizo
– Șuncă de curcan afumată
– Mușchi filé afumat
– Tartă de castravete cu pastă de brânză
– Mixt de măsline
– Petale de ardei gras multicolor

Pește
– Păstrăv la cuptor
– Legume soté

Fel de bază
– Mixt grill „Clasic”: cotlet de porc, piept de pui, cârnați de casă
– Cartofi cu rozmarin la cuptor
– Salată de castraveți murați cu gheață și mărar/Salată de varză albă

Meniul mai include:
– Chifle
– Cafea

Vă invităm să descoperiți toate meniurile de nuntă oferite de Hotel Prahova Plaza.

În categoria Oferte | Etichete , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Oferta Nunți 2015 la Hotel Prahova Plaza din Ploiești

Se știe că perfecțiunea stă în detaliile cele mai mici, iar cheia unei nunți perfecte stă în atenția la detalii, locație, decor, atmosferă, un meniu unic și servire ireproșabilă! Aici, la Hotel Prahova Plaza, acordăm atenție oricărui mic detaliu, pentru ca orice nuntă să fie de neuitat atât pentru miri, cât și pentru invitații acestora.

Avem deosebita onoare să vă prezentăm oferta pentru nunțile ce le vom organiza în 2015.  Vă punem la dispoziție 3 restaurante unice, ce se deosebesc prin atmosfera intimă și decorul luxuriant, fiind perfecte atât pentru nunți în familie, cât și pentru nunți cu peste 250 invitați.

Puteți alege unul dintre cele 4 meniuri disponibile: Classic, Premium, Elegance sau Luxury. Prețul meniurilor începe de la 145 lei/persoană. Mai multe detalii despre meniurile de nuntă 2015 de la Hotel Prahova Plaza din Ploiești găsiți aici.

Special pentru mirii din 2015 am pregătit câteva surprize și cadouri:

 • închirierea salonului gratuit
 • șampanie la sosirea invitaților gratuit
 • un apartament gratuit în noaptea nunții pentru viitorii tineri căsătoriți, amenajat special pentru aceștia cu șampanie, prăjituri, flori, fructe, lumânări
 • 4 camere duble gratuit pentru invitați
 • 25% reducere la rezervarea altor camere pentru invitați
 • consultanță gratuită pentru decorarea localului, aranjarea meselor
 • personalizarea meniului, la cerere, și degustarea acestuia, gratuit, de către viitorii tineri căsătoriți
 • parcare amenajată gratuită pentru invitați

Alegeți Hotel Prahova Plaza drept gazdă pentru nunta dumneavoastră, iar noi vom avea grijă ca totul să fie perfect din prima clipă și până la final!

Vă invităm să descoperiți întreaga ofertă pentru nunți 2015 de la Hotel Prahova Plaza din Ploiești.

În categoria Oferte | Etichete , , , , , , , | Lasă un comentariu

Oferta Petreceri de Crăciun pentru companii

Vă invităm să organizați Petrecerea de Crăciun a companiei dumneavoastră în cadrul locației noastre, Hotel Prahova Plaza din Ploiești.

V-am pregătit o ofertă specială pentru Petrecerea de Crăciun a companiei dumneavoastră: meniuri începând de la prețul de 100 lei/persoană, un decor elegant, o atmosferă deosebită și o echipă de profesioniști pregătită să transforme petrecerea companiei dumneavoastră în cea mai reușită petrecere a anului!

Petrecere Craciun pentru CompaniiVă punem la dispoziție 3 saloane elegante unde putem găzdui Petrecerea de Crăciun a companiei dumneavoastră:

 • Grand Ballroom, locaţia ideală pentru o petrecerea reușită, sală cu decorațiuni cu stil şi eleganţă, ce poate găzdui 300 de invitați.
 • Restaurant National Club, distinct, elegant şi discret, poate găzdui 150 de invitați la petrecerea dumneavoastră de Crăciun.
 • Il Piccolo Giardino, care păstrează aceeaşi notă de eleganţă cu restul hotelului, în tonuri deschise de culori, este spaţiul perfect pentru o petrecere reușită de până la 100 de invitați.

Pentru mai multe detalii și rezervări puteți accesa adresa http://www.hotelprahova.ro/Petreceri-Craciun-Companii-Ploiesti.htm, ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon 0244-526.850 (Departamentul Rezervări Hotel Prahova Plaza) sau e-mail: rezervari@hotelprahova.ro sau office@hotelprahova.ro.

Vă așteptăm!

În categoria Oferte | Lasă un comentariu